1. Schil de aardappelen, snijd in kleine blokjes en kruid ze met de (gerookte)paprikapoeder, peper en komijn.
  2. Snipper de uien.
  3. Verwarm een eetlepel olijfolie of olijfspray in een diepe pan.
  4. Bak hierin de aardappelen en uien ca 5 minuten.
  5. Voeg het water toe en breng het aan de kook.
  6. Voeg nu de spinazie toe en laat slinken.
  7. Pureer daarna de soep tot een egale massa.
  8. Serveer in een kommetje met een eetlepel kwark.
  9. Eventueel garneren met pijnboompitten en/of geraspte 30+ kaas

Recept gedeeld door: @melliekokkerellie

~ Melissa: 'Deze soep vind ik zelf zo lekker! Zelf gebruik ik extra veel komijn omdat ik die smaak heerlijk vind door dit soepje.
Mijn mama bestelde dit een keer ergens en toen ben ik thuis een lazyfitproof variant gaan 'knutselen'.'