De Lazyfitgirl Academy komt eraan en gratis webinar!

Achter de schermen werk ik al een hele tijd aan de Lazyfitgirl Academy. Ik heb nu al zóveel zin om ‘De Lazyfitgirl Transformatie Cursus’ te lanceren. Het gaat een complete video cursus zijn die levens gaat veranderen. En om alvast een leuk nieuwtje te delen: 15 en 16 februari heb ik daar de opnames voor! De lancering van de Lazyfitgirl Transformatie Cursus is in maart.

Alle informatie volgt binnenkort op mijn Instagram kanaal en uiteraard ook via de nieuwsbrief!


En nog meer mooi nieuws, mijn eerste webinar!

Op vrijdag 26 februari geef ik mijn eerste webinar over Intuïtief eten! Ik heb er heel veel zin in om live mijn kennis met jou te delen.

Ook kun je vragen stellen en vertel ik je natuurlijk meer over de Lazyfitgirl Transformatie Cursus. Wat kun je verwachten en wat krijg je allemaal?

Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang meer informatie over waar je je kunt aanmelden. Deze zal namelijk voor een gelimiteerd aantal mensen toegankelijk zijn.
Omcirkel nu alvast vrijdag 26 februari in je agenda en ik hoop je dan natuurlijk te zien!

Ook interessant:

  • u