Slecht weer? Weinig tijd of geen oppas? Je kunt tegenwoordig heerlijk thuis sporten en werken aan je conditie, soepelheid en gewichtsverlies. Zoals je van mij weet is voeding het aller-aller-belangrijkste als je wil afvallen zonder dieet. Maar beweging is ontzettend belangrijk om weer lekker in je vel te zitten en je spieren te trainen.

Heb jij een druk leven dan is thuis sporten voor de TV ideaal om toch je doelen te bereiken. Dus volg jij de Lazyfitgirl Methode en beweeg je nog weinig, dan zijn dit de 10 You Tube kanalen om te checken en te vinden wat bij jou past!

Kan je niet kiezen? Op mijn YouTube kanaal heb ik een playlist gemaakt van mijn favoriete workout filmpjes.

fitness op youtube

1. Grow with Jo

Het Youtube kanaal van Jo biedt 'fun fitness video's' voor beginners. Daarnaast heeft ze ook zwangerschaps- en post partum workouts. Ze geeft ook hele leuke workouts voor kinderen op bijvoorbeeld Disney muziek. Leuk om samen met je kids te doen!

2. Blogilates

Cassey Ho's kanaal biedt een scala aan pilates- en bodyweight-workouts gericht op het versterken en vormgeven van het lichaam.

3. FitnessBlender

Dit kanaal wordt gerund door een echtpaar, Kelli en Daniel, en biedt een breed scala aan workouts voor alle fitnessniveaus, waaronder cardio, krachttraining en HIIT.

4. PS Fit

PS Fit biedt een verscheidenheid aan leuke en uitdagende workouts, variërend van dans tot krachttraining, met bekende trainers.

5. Yoga with Adriene

Adriene Mishler leidt op haar YouTube kanaal yogalessen voor alle niveaus, variërend van ontspanning tot uitdaging, met de nadruk op mindfulness en lichaamsbewustzijn.

yoga op youtube

6. MadFit

Dit kanaal biedt leuke en creatieve workouts, vaak op populaire muziek, variërend van dans tot krachttraining en cardio.

7. HASfit

HASfit biedt een breed scala aan workouts, van beginner tot gevorderd, inclusief krachttraining, cardio en yoga.

8. The Fitness Marshall

Voor wie van dansen houdt, biedt dit kanaal energieke en leuke dansworkouts op populaire muziek, geleid door Caleb Marshall.

9. Tone It Up

Dit kanaal wordt gerund door Karena en Katrina en biedt workouts gericht op het versterken en vormgeven van het lichaam, evenals voedingsadvies en motivatie.

10. Sarahs Day

Sarah biedt op haar kanaal workouts, vlogs en lifestyletips, met de nadruk op een gebalanceerde en gezonde levensstijl.

workout op youtube

Over Anki

Wil jij meer bewegen en daarnaast vetmassa verliezen? Dan help ik jou daar graag bij in de Transformatie Cursus van 16 weken. Ik ben Anki Willemsen, voedingsdeskundige en heb al duizenden vrouwen geholpen. Door te Eetswitchen naar gezondere keuzes behoud jij je spiermassa en vrouwelijke vormen. Je valt af zonder dieet en behoud zonder moeite je nieuwe gewicht!