Ervaringsverhalen

Lees hier de ervaringsverhalen van alle dames die het succesvol afvallen met de Lazyfitgirl Methode hebben ontdekt en hun verhaal graag met je delen. 

december 2020

DECEMBER 2020

december 2018

DECEMBER 2018

Chantal

Ik ben Chantal, 33 jaar oud en mama van een super lieve dochter van bijna 6 jaar. Op mijn 4e jaar werd ontdekt dat ik een bloedvatafwijking had in de hersenstam. Op mijn 6e ben ik daaraan geopereerd en ze konden helaas nog niet alles weg halen. Na de operatie flink aan de Dexamethason, waardoor ik als kind enorm veel ben aangekomen omdat er geen rem op werd gehouden. In mijn puberteit kreeg ik weer bloedingen in de hersenstam, dus op mijn 18e weer geopereerd door een Amerikaanse arts. Ik was eindelijk genezen, maar werd met een linkszijdige verlamming wakker op de IC en rechts verlamd in het gezicht. Jaren gerevalideerd en gelukkig uit de rolstoel gekomen, maar de verdere verlamming is helaas gebleven.

Nu kampte ik al jaren met overgewicht door de medicatie en door een verkeerd eetpatroon. Heb tal van diëten geprobeerd en allemaal zonder blijvend succes. Zelfs de diëtiste wist het niet meer. Ik wilde een verwijzing naar de afdeling gezond gewicht in het Erasmus. Na allerlei testen bleek dat ik niet kon afvallen doordat ik ben geopereerd in een bepaald gebied in de hersenstam die dus die stofjes doorgeeft. Dit was blijkbaar beschadigd en ik at volgens hen erg gezond op dat moment en kon verder niet veel meer doen. De opties die ik kreeg was een gastric bypass of medicatie, maar die moest nog getest worden. Ik heb besloten dat niet te doen want mijn lichaam was nu verder gezond en wilde dat zo houden.

Afgelopen juni 2020 kwam ik de methode van Anki tegen. Ik dacht: ik heb niks meer te verliezen na al mijn pogingen en begon met het e-book en maakte stap voor stap de eetswitches. Alles stap voor stap gevolgd en bleek ineens te gaan afvallen. Het ging niet snel op de weegschaal, maar de cm's gingen wel drastisch naar beneden. Ik kon het gewoon niet geloven dat het mij eindelijk lukte. Ik voelde me echt zoveel beter, niet meer opgeblazen en kon veel beter naar het toilet. Begon veel meer energie te krijgen ook juist voor mijn dochter want was altijd moe. Ik loop zo'n 5x per week een km of 6,7. Hier had ik voorheen erg moeite mee en loop het nu zo zonder struggles.

De methode van Anki heeft mij echt laten inzien dat iedereen kan afvallen, ook juist ik, die in het ziekenhuis te horen kreeg dat het niet meer mogelijk was zonder hulp. Ik ben nu in totaal 14.3 kg kwijt en ben er nog niet. Ik wil graag nog 15 kg kwijt en dat gaat me op deze manier samen met de weekplanner absoluut lukken. Ik geloof weer in mezelf en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Laat je nooit zeggen dat het niet kan want ook jij kunt het. Ik kan en wil deze methode iedereen aanraden want je merkt haast niks van de eetswitches die je maakt en kunt nog steeds lekker eten. Niks is verboden en daarom heb je ook geen cravings meer. Voor mij heeft dit echt mijn leven veranderd en kan het iedereen aanraden.

november 2020

NOVEMBER 2020

mei 2020

MEI 2020

Ina

In juli 2019 kwam ik thuis te zitten met een burn out. Eind oktober durfde ik heel voorzichtig weer de eerste stapjes te zetten naar nieuw geluk. 
Ik had een nieuwe baan gevonden in een hele andere hoek dan ik gewoon was en ik ging ervoor! 
Dit beviel enorm goed en ik werd van binnen langzaam aan eindelijk de persoon die ik stiekem altijd al was, maar nooit goed tot z'n recht was gekomen. 

Helaas had ik te lang qua voeding erg slecht voor mezelf gezorgd en was ik erg ongelukkig met mijn reflectie in de spiegel.
Ik had erg veel gewichtspijn, was altijd moe, had nergens zin in en alles was me teveel als ik m'n werk gedaan had. 

Stiekem keek ik al een tijdje mee met m'n zusje die al bezig was met de Lazyfitgirl Methode.
5 juli 2020 was het moment dat ik besloot om ervoor te gaan. 
Ik had de guide doorgelezen en juist het feit dat ik vanuit het eten wat ik lust hiermee aan de slag kon was heel erg fijn.

Nu zijn we ondertussen ruim 20 weken verder en daarmee ook ontelbare Non Scale Victories. Innerlijk en uiterlijk matchen nu! 
Ik heb veel meer energie, draai het huishouden erbij, geen last meer van gewichtspijn door suiker, heb veel minder last van moodswings, wordt heel erg blij van gezond eten en vind het nu een prioriteit om hier tijd en energie in te steken. Ook heb ik geleerd dat het niet allemaal in één keer goed gedaan hoeft te worden. Kortom: er is balans. 

Daarnaast gebruik ik eten niet langer voor het verwerken van emoties, maar draai ik het juist om. 
Als ik een pittige dag heb, maak ik het een absolute must om gezond en voedzaam te eten. Op die manier heb ik de broodnodige energie om ook zo'n dag door te komen. 

De mooiste complimenten die ik krijg zijn voor mij dan ook diegene die over mijn karakter gaan. 

'Hoe fijn is het om altijd al zo vrolijk wakker te worden'
'Jij hebt eigenlijk altijd een goed humeur hè?!'
'Je straalt!'

En natuurlijk de kracht van een glimlach! Ik ben nu zo blij met mezelf dat ik veel meer lach dan voorheen en ik merk dat dit een prachtig positief effect heeft op iedereen om me heen. 
Ook geef ik graag complimentjes, want ik weet uit ervaring hoe fijn het is om deze te ontvangen. 

Ik gun dit iedereen en het fijne is dat er een prachtige community online is, waar je terecht kunt als je vragen hebt, positieve ervaringen wilt delen of gewoon even je hart wilt luchten omdat het even niet zo goed lukt. 

Anki maakt haar methode laagdrempelig en voor iedereen bereikbaar door deze gratis te verstrekken. Dat is een enorm cadeau. 

Natuurlijk ben ik nog steeds lerende, maar ik ben ontzettend blij met mijn, al aangeleerde, goede gewoontes als het om voeding gaat. 
Daardoor en door de juiste mindset is er nu al ruim 80 cm (laatste meetmoment was 7-11) en 20,5 kg minder Ina (laatste weegmoment 21-11)! Voor de methode was er 2 kg af, dus nu gewoon 22,5 kg! Ik ben dan ook supertrots op waar ik nu geestelijk en lichamelijk sta!

Oktober 2020

OKTOBER 2020

April 2019

APRIL 2019

Jolanda

In oktober 2019 was ik het zat, ik was TE ZWAAR en daar moest wat aan veranderen dus ik ging mijn eten aanpassen naar geen zakjes en pakjes en veel zelf maken from scratch. Meestal lukte dat maar ook vaak ging het mis. Tot ik in februari 2020 de Lazyfitgirl methode tegen kwam op internet. Nadat ik me had ingelezen en het boek had laten printen ben ik gestart met de 6 weken challenge in maart, dit was toen nog het oude boek incl. de mindset met verschillende challenges online via instagram. En wat sloot dit aan bij wat ik wilde!!!

Geen dieet, geen voorgeschreven menu, geen producten die moeten of niet mogen maar je normale eetpatroon switchen naar gezondere producten en maaltijden. Ook je eigen portie leren kennen hoorde erbij… vol is vol en eten als je trek hebt en vooral je maaltijd voedzaam maken.. En ja, ik eet dus best grote porties maar krijg ook niet altijd mijn bord leeg, en er is geen goed of fout hierin. Door mijn onregelmatige werktijden kan ik hierdoor dus rustig om 1 uur 's nachts nog een maaltijd nemen zonder mij schuldig te voelen. Via de Facebook community was er ook ondersteuning en kon ik mijn vragen kwijt. Wat ik er zo leuk aan vind is dat ik GENIET van het maken van gezonde maaltijden met weinig ingrediënten en er een feestje van kan maken op mijn bord, af en toe genieten van het allerlekkerste en zelf bepalen wat en hoeveel ik eet. Dit laat ik ook dagelijks zien in de community en op mijn instagram en blijkbaar inspireer en motiveer ik daar veel mensen mee, wat ik erg leuk vind.

Het resultaat tot nu toe is dan ook TOP, een veel gladdere huid, vele cm minder, trots op mijzelf, en inmiddels heb ik mijn doel van 70 kilo al bereikt en zelfs 8 ons voorbij, maar mijn lichaam wil nog wel iets verder en ik ook want deze lifestyle dat ben IK.
Ik ben Anki zeer dankbaar met het gratis beschikbaar stellen van deze methode en zal haar daar ook volledig in blijven steunen op de community

december 2020

DECEMBER 2020

september 2019

SEPTEMBER 2019

Julia

Ik zou eigenlijk oktober 2019 beginnen met de Lazyfitgirl Methode. In oktober beviel ik van mijn tweeling en belandde ik in een depressie. Die diagnose kwam pas later, maar het was duidelijk dat me bezig houden met afvallen niet in het plaatje paste op dat moment. Augustus 2020 tóch begonnen met de Eetswitch Guide. Makkelijk om te volgen en de cm's gingen er langzaam maar zeker vanaf. 

Door de meetmomenten groeide mijn vertrouwen in het verliezen van de zwangerschapskilo's snel en verschoof de focus naar de Mindset Guide. In een eerdere depressie kwam ik namelijk snel aan, doordat ik mezelf troostte met eten en amper bewoog. En dat wou ik nu voorkomen. 

De Mindset Guide helpt mij in het volhouden met voedzaam eten, goede gewoontes aanleren en uitbouwen en om minder streng voor mezelf te zijn en de lat wat lager te leggen. Mooie NSV's zijn meer energie, meer ruimte voor ontspanning en me steeds sterker en zelfverzekerder voelen in mijn lichaam en geest.

Ik ben blij dat ik er - ook al was het iets later dan gepland - aan begonnen ben. Het is een levensstijl die goed vol te houden is en ik gun iedereen de NSV's die volgen! Het is nooit te laat om te starten.

November 2020

NOVEMBER 2020

Januari 2020

JANUARI 2020

Kelly

Ik ben in november 2019 bevallen van een dochtertje. In de zwangerschap was ik 30 kilo aangekomen. Inmiddels ben ik 34 kilo kwijt. Veel kilo's gingen vanzelf na de zwangerschap, maar daarna bleef het hangen en begon ik zelfs weer aan te komen. In juli 2020 ben ik begonnen aan de lazyfitgirlmethode en dit heeft mijn leven echt veranderd.

Ik zat totaal niet lekker in mijn vel en was echt ongelukkig als ik in de spiegel keek. Ook had ik veel lichamelijke klachten. Door de vele kilo's die ik was aangekomen had ik iedere dag hele erge rugpijn. Ik heb zelfs een slijmbeursontsteking opgelopen in mijn heup door overbelasting. Ook lag ik het liefst de hele dag in bed omdat ik gewoon geen energie had.

Net toen ik het begon op te geven, en van plan was om maar gewoon een hele nieuwe garderobe aan te schaffen, kwam ik bij toeval de lazyfitgirlmethode tegen. Ik had al zoveel diëten geprobeerd dus ik was erg sceptisch in het begin. Eigenlijk begon ik na twee weken al verschil te merken: m'n kleren gingen wat losser zitten en ik kon me gemakkelijker bewegen. Na de eerste 6 weken was ik al 45 centimer kwijt en 4,4 kilo. Nu ben ik 18 weken verder en ben ik 88 centimer en 13,9 kilo kwijt.

Niet alleen mijn omvang en gewicht zijn veranderd, ook mijn mindset is totaal omgeslagen. Ik besefte me ineens hoe stom ik bezig was en had een ongezonde relatie met eten. Elke keer als ik in de verleiding kom om minder voedzaam eten te pakken denk ik, is dit het echt waard? Natuurlijk heb ik ook bewustgenietmomenten, en hier geniet ik ook zeker van zonder me schuldig te voelen. Het verschil is dat ik nu ook geniet van gezond eten. Goed voor mezelf zorgen is erg belangrijk geworden.

Tot slot een lijstje met NSV's:

- Zelden rugpijn
- Mijn slijmbeursontsteking is weg
- Energie voor tien
- Al m'n oude kleren passen weer en sommige zijn zelfs te groot
- Trots op mezelf zijn en mezelf het waard vinden in plaats van mezelf verbergen
- Meer zelfvertrouwen
- Normaal met m'n benen over elkaar kunnen zitten
- Mezelf gemakkelijk kunnen bewegen zonder lichamelijke klachten te krijgen

september 2020

SEPTEMBER 2020

april 2018

APRIL 2018

Linda

Ik heb al vele malen geprobeerd om af te vallen. Toen ik in 5 Havo zat door te sporten en niet te snoepen. Ik viel af maar toen ik wel weer ging snoepen kwam ik net zo hard aan. 

Voor onze bruiloft in 2016 ging ik 3 keer per week sporten. Hiermee viel ik ook af en zat ik strakker in mijn vel. Ik was echt trots op wat ik had bereikt en nam mij voor om dit na de bruiloft vol te houden, maar dat lukte niet. Ik bleef wel sporten maar niet zo fanatiek als voor de bruiloft. 

Op een gegeven moment wilde ik zwanger worden en hiervoor wilde ik ook afvallen, maar dat lukte niet. Ik werd zwanger en toen was het niet meer verstandig om af te vallen, ik woog toen 83 kilo. Tijdens mijn zwangerschap kwam ik 15 kilo aan en ik bleef gelukkig onder de 100 kilo. Daar wilde ik echt niet overheen! Na de zwangerschap raakte ik vrij snel veel kilo's kwijt, maar ik bleef een tijd hangen op 87 kilo, dat bracht ik terug naar 85, maar daaronder kwam ik niet. Hier baalde ik ontzettend van en ik was niet blij met mijn lijf. 

Toen kwam ik in de zomer van 2019 de Lazyfitgirl Methode tegen en in oktober 2019 ben ik gestart met een Instragrampagina en als ambassadrice, dit gaf een enorm goed gevoel. De centimeters gingen er stap voor stap af en de kilo's ook. 

De grootste NSV's van 2020 zijn dat ik een broek in maat M pas, spijkerbroek naar maat 30 en met kerst een jurk maat M. Hier ben ik echt heel erg trots op. 

Mijn grootste eye openers zijn geweest dat ik onbewust enorm veel suiker naar binnen werkte. Als tussendoortje mee naar het werk een Sultana of een andere "gezonde" koek, hier schrok ik echt van! Daarnaast is het zo fijn dat je naast de gezonde voeding ook echt lekkere dingen kan eten die je het waard vindt, zo heb je niet het gevoel dat je aan het diëten bent.   

Voor iedereen die wil gaan starten wil ik zeggen: denk in kleine stapjes. Geef jezelf een klein doel en kijk niet direct naar een aantal kilo. Meet echt je maten op want daaraan zie je pas echt goed wat er met je lichaam gebeurt en wat er verandert. De weegschaal is leuk maar dat laat niet de totale lichamelijke verandering zien. Wees trots op jezelf, ook als je een kleine stap hebt gehaald en word niet boos als het niet lukt (dit heeft bij mij ook even geduurd hoor, denk niet dat het allemaal in één keer van een leien dakje ging :-)).

Augustus 2020

AUGUSTUS 2020

April 2019

APRIL 2019

Natalja

Samen met mijn tweelingzus Thalea ben ik ons Instagram account gestart. De Methode en ons account zijn voor ons een echte stok achter de deur. Door actief bezig te zijn met het account en met de Methode blijven wij ons elke dag bewust van onze weg naar een gezonder leven.

Het delen van een voor en na foto hebben wij nog niet eerder gedaan.
De eerste foto was dan ook een zoektocht, van die periode zijn er niet veel foto’s. Meestal zijn wij degene die zelf de foto’s maken, of we hebben de foto’s snel gewist waar wij op stonden. 

Nu wij eigenlijk niet meer om het resultaat heen kunnen is het dan ook leuk om terug te kijken. 

Augustus 2019 is Thalea gestart met het volgen van Anki en haar Methode. Thalea startte eerst stiekem, toen op ging vallen dat zij begon af te vallen, vertelde zij haar 'geheim'. Vanaf oktober zijn wij dan ook samen gestart aan de 6-weekse en direct merkten we dat ons lijf ging veranderen. We hebben ontzettend veel mogen leren over voeding en de Eetswitches toegepast. Deze levensstijl is zo makkelijk, omdat iedereen mee kan doen. Het is absoluut geen dieet!

Het verschil in de foto’s (op de foto's staat Natalja) is 4 kilo en 20 cm. Natalja is van broekmaat 29 terug in broekmaat 26 en draagt haar bovenkleding weer in maat S/M. 
Thalea is weer opnieuw gestart na haar derde zwangerschap. 

Sinds de Methode hebben wij geen last meer van het prikkelbaredarmsyndroom. Er is weer de mogelijkheid om buiten de deur te eten, zonder te zoeken naar een toilet in de buurt en zitten veel hoger in onze energie. Wie had dat gedacht door alleen maar je voeding aan te passen en voedzame keuzes te maken voor het hele gezin...

februari 2021

FEBRUARI 2021

maart 2020

MAART 2020

Renée

Ik heb al jaren overgewicht en heb ontelbare keren gedieet. Mijn relatie met voeding was verschrikkelijk. Als ik 'verboden' voeding at, walgde ik van mezelf. Door mijn relatie met voeding ging ik júíst meer eten en kwam ik meer aan.

In november 2019 ben ik bevallen van mijn 2e kindje waardoor ik in februari dacht: nú moet het roer om. Maar hoe? Hiervoor ging het niet goed, waarom zou ik nu wel sterk genoeg zijn? Begin maart kwam lazyfitgirl op mijn pad. Lifestylechanges, geen dieet en enorm veel werken aan je mindset. In het begin ging het allemaal niet zo snel, omdat mentaal ik mezelf tegenhield. Eerst heb ik een tijd moeten werken aan mijn 
mindset en een nieuwe relatie met voeding moeten maken. Toen pas kon ik beter gaan eten zonder schuldgevoelens. Ik wilde ook niet meer afvallen om het afvallen, maar omdat ik pijn had aan mijn gewrichten. Mijn gezondheid werd mijn doel. Regelmatig zijn er nog off days, maar dat is dan jammer. Dag later pak ik het gewoon weer op. Er is geen goed en fout meer en dat bevrijdt! Ik voel me nu vrij en sterk waardoor ik dit kan door kan zetten, doordat mijn mindset veranderd is én mijn relatie met voeding. Die 2 waren bij mij echt van belang. Geen focus op het afvallen, maar op een gezonde lifestyle en toen kwam het afvallen vanzelf.

Mijn grootste NSV was mijn eerste NSV in juni. Na jarenlang mezelf neer gepraat te hebben, écht ongelukkig met mijzelf te zijn, depressief,
was ik voor het eerst oprecht gelukkig met mezelf. In dezelfde maand begaf ik mezelf voor het eerst in zwemkleding en ben ik wezen zwemmen met mijn
kids. 

Voor vragen mag je me altijd een berichtje sturen!

Lieve groet,

Renée

december 2020

DECEMBER 2020

juli 2019

JULI 2019

Robin

Net nadat ik  voor de 2e keer moeder werd stuitte ik via Instagram op een blog van ‘wij jonge ouders’. In dit blog vertelde een andere moeder over een zelfontwikkelde afval-methode. Nieuwsgierig heb ik Anki opgezocht op Instagram. Op haar pagina had ze onder verschillende highlights haar geposte stories staan. Ik heb een notitieblok erbij gepakt en veel goede tips opgeschreven: dit wilde ik ook! 

In oktober 2019 kwam de eerste gebundelde versie van de Lazyfitgirl Methode uit. Een uitgebreide en overzichtelijke bundel waarin het aanleren van de nieuwe levensstijl goed uitgelegd wordt. Toen de vraag kwam wie deze Methode wilde volgen twijfelde ik geen moment. Na jarenlang jojo-en, dure diëten en frustraties dit keer geen nieuw dieet maar een verandering van levensstijl. 

Kan ik dit wel? Gaat dit lukken op eigen kracht?
JA! Het is mij gelukt. In een jaar tijd ben ik terug op het gewicht gekomen van voor mijn zwangerschap, en belangrijker nog; ik blijf op dit gewicht!
Heb ik dan niet soms een drang om te snaaien of comfortfood te eten? Jawel, die drang is er soms. Hier geef ik weleens aan toe zonder schuldgevoel, een ‘bewust geniet moment’. En dat is precies wat je leert via deze methode. Gezond en gevarieerd eten als basis waarin je ook mag genieten met een bewust geniet moment! Ik kies mijn momenten dan ook zorgvuldig uit waardoor ik ook écht geniet.

Dat ik van mezelf ben gaan houden is voor mij echt de Non Scale Victory. Door deze Methode heb ik vertrouwen in mezelf gekregen. Ik kan gezond eten, genieten, ben creatief geworden in gezond eten maken, verboden voedsel bestaat niet en ik blijf ook nog eens op mijn streefgewicht, waardoor ik mijn broeken van voor de zwangerschap weer pas. Hier word ik blij van! En als ik het kan… kun jij het ook! 

Veel plezier en succes met de Lazyfitgirl Methode! 

Oktober 2020

OKTOBER 2020

April 2020

APRIL 2020

Talitha

Maart 2020 kom ik via Instagram Anki tegen en ga haar volgen. Ze heeft een methode ontwikkeld, de Lazyfitgirl Methode om blijvend af te slanken. Dat vind ik interessant, na mijn zwangerschappen en drie kinderen op de wereld gezet te hebben ben ik de 70 kilo snel voorbijgegaan. Behoorlijk veel dieetpogingen gehad, van Sonja Bakker, tot calorien tellen maar nooit had het blijvend resultaat en vooral het volhouden was onmogelijk, de eerste drie weken gaat het nog wel op wilskracht maar daarna neemt dat met de dag af!

Ik volg Anki een tijdje tot ik besluit haar methode te gaan volgen. Op de verjaardag van mijn oudste zoon meet ik mezelf, weeg ik mezelf en lees de eetswitchguide. Heel veel dingen zijn best logisch maar wat me vooral aanspreekt is dat ze zegt: take it slow, probeer alles je eigen te maken, beloon jezelf niet met eten. Dat is echt een valkuil voor me, hoe vaak heb ik niet de neiging om te zeggen, nu heb je het verdiend, neem maar lekker iets te snacken.

Vol goede moed begon ik. Switchte naar volkoren (dat deed ik al veel), hield mijn ontbijt eens flink onder de loep (daar werd veel winst behaald) en ging labels lezen. En wat schrok ik van de hoeveelheden suiker die in dingen gestopt zijn, waarvan ik dus dacht dat ze gezond waren. Dus verving ik de gezoete havermout met kaneel door gewone havermout. Ik leerde mugcakes maken en bananenbrood. Na de eerste zes weken was het resultaat fantastisch! Ruim 5 kilo afgevallen en een heleboel centimeters kwijt!