1. Snijd de ui en knoflook fijn, spray bakspray in een koekenpan en fruit de ui en knoflook.
  2. Voeg hieraan wat gedroogde tijm toe.
  3. Snijd intussen de paprika’s in blokjes of reepjes
  4. Doe bij de uien de tomatenpuree en fruit aan. Pas op dat het niet aanbrandt.
  5. Voeg hierna de paprika’s toe, bak even mee.
  6. Voeg de gezeefde tomaten toe, het halve bouillionblokje en een klein scheutje water.
  7. Laat een minuut of 5 a 10 pruttelen, tot de paprika zacht genoeg is om te pureren.
  8. Spray bakspray in een koekenpan. Warm de gnocchi op, doe af en toe de deksel op de pan zodat de gnocchi goed gaar wordt. De gnocchi wordt dan zacht van binnen en krokant van buiten.
  9. Wanneer de paprika zacht genoeg is, pureer je de saus met een staafmixer of blender.
  10. Serveer de gnocchi met de saus, geraspte kaas en optioneel nog een blaadje verse basilicum.

Recept van @femsfoodiefinds