1. Verwarm de oven voor op 200°C
  2. Snijdt het sjalotje en de knoflookteentjes heel fijn en doe, samen met de tomaatjes, de kruiden en wat bakspray in een ovenschaal en zet voor 15 minuten in de oven
  3. Ondertussen bak je de garnalen met de kruiden, met wat bakspray, aan in een koekenpan en bakt deze tot ze gaar zijn. Haal ze daarna weer uit de pan.
  4. Hierna bak je ook de verse gnocchi, met wat bakspray, in een koekenpan tot ze een bruin korstje hebben
  5. Zodra de tomaatjes klaar zijn stort je deze in een pan en drukt deze kapot
  6. Hierna voeg je de tomatenpuree en cottage cheese toe en roert dit tot je een romige saus hebt
  7. Voeg hierna in dele de spinazie toe tot alles is geslonken
  8. Tot slot meng je de garnalen en de gnocchi door de saus
  9. Schep als geheel op een bord en top af met wat verse basilicum

Smullen maar!

Recept van jessica_lazyfitgirl

Deze pasta kan je prima een paar dagen in de koelkast bewaren en op het moment dat je het wilt eten alleen even opwarmen. Invriezen gaat ook goed.

https://www.instagram.com/reel/DAWCgLpIy79/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==