1. Pers de knoflook en voeg dit samen met de ketjap, sojasaus, honingvervanger en chilivlokken in een bakje en roer goed door elkaar.

2. Snijd de varkenshaas in niet te kleine blokjes en doe het in de marinade, laat 15 min in trekken.

3. Doe de sla alvast in een schaal en wok ondertussen de wokgroenten halfgaar in de olie (zonder kruiden)

4. Leg de groente op de sla, haal het vlees uit de marinade en laat het even uitlekken (marinade heb je nog nodig)

5. Zet de wokpan op hoog vuur, iets olie erin en bak het vlees snel aan alle kanten bruin en haal het vlees uit de pan en op de wokgroente.

6. Giet de overgebleven marinade in de wokpan en verwarm dit, doe er een scheut water bij en dit giet je over de salade heen als dressing.

7. Maak de salade af met wat sesamzaadjes en bieslook.

Tip: Lekker om er bijvoorbeeld een pita- of stokbroodje bij te eten!

Recept van: @jolasch68healthylife

Eet smakelijk!