- Verwarm de oven voor op 210 graden, hete lucht
- Bekleed een bakblik met bakpapier en leg de bevroren visfilets erop. Pers de knoflook uit met een knoflookpers en verdeel dit over de vis. Verdeel er ook Italiaanse kruiden, zout en peper overheen.
- Kook intussen water voor de spaghetti
- Doe de bevroren gegrilde groenten in een kom, strooi er zout, peper, paprika- en knoflookpoeder overheen en wat Italiaanse kruiden. Hussel dit goed door.
- Wanneer de oven is voorverwarmd, doe je de visfilets voor 20 minuten in de oven. Doe na 5 minuten de groenten erbij.
- Kook de spaghetti (al dente) conform de instructies op de verpakking en giet af wanneer deze gaar is
- Wanneer de oven bijna klaar is, warm je de tomatensaus op met de kookroom. Voeg daarna de spaghetti toe en roer goed door. Haal de groenten en vis uit de oven, doe de groenten door de saus en roer door. Breng optioneel op smaak met zout, peper en kruiden. Voeg tot slot voorzichtig de vis toe aan de pan en je kunt aan tafel!

Recept van @femsfoodiefinds