Pasta met truffelsaus
Recept voor een heerlijke pasta met truffelsaus
Ingrediënten
voor 2 personen
- +/- 250 gr volkoren pasta
- 400 gr bloemkoolroosjes (uit de vriezer)
- 125 gr champignons
- 1 el olijfolie
- 200 gr cottage cheese
- 40 gr truffeltapenade
- 100 nl kokend water
Bereiding
1. Kook de pasta met ruim kokend water +/- 10 min
2. Kook de bloemkoolroosjes met ruim kokend water +/- 10 min
Snijd de champignons heel fijn en bak ze even op met de olijfolie
3. Voeg het kokend water, de cottage cheese en de truffeltapenade toe en kook het +/- 5 min tot de gewenste dikte.
4. Maak je bord op met als eerste de pasta, daarna de bloemkool en daaroverheen de saus.
5. Eventueel kun je nog een klein beetje parmezaanse kaas toevoegen.
Ook lekker:
- Romige avocado-spinazie pasta
- Pasta met witte saus
- Volkoren pasta met een saus van rode linzen
- Smakelijke pasta met spinazie, cottage cheese en tomatensaus
- Romige pasta
Recept van: @tessa_lazyfitgirl