1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Lepel daarna de pitjes uit de pompoen en snijd de pompoen in dunne partjes.
  3. Besprenkel de partjes met een beetje olie en breng op smaak met zout, peper en chilivlokken.
  4. Leg de partjes pompoen op een bakplaat en rooster 15 minuten in de oven.
  5. Snijd ondertussen de rode ui in halve maantjes.
  6. Besmeer de pizzabodems in met rode pesto en verdeel de geroosterde pompoen, ui en feta erover.
  7. Bak de pizza’s zo’n 15 minuten in de oven.
  8. Rooster ondertussen de pijnboompitten kort in de pan.
  9. Maak de pizza’s af met pijnboompitten, granaatappelpitjes en rucola of tuinkers.

Eet smakelijk!

Je kunt dit gerecht goed voorbereiden. Maak de pizza’s tot de stap dat je ze afbakt in de oven. Dat doe je dan op het moment dat jij ze wilt eten.