• Maak de champignons schoon en snijd in dunne plakjes net als de tomaat.
  • Klop de eieren los en voeg hier wat knoflooksletten naar smaak aan toe.
  • Spray wat bakspray in een koekenpan die minstens zo groot is als de wrap.
  • Bak de champignons en spinazie tot ze wat geslonken en plat zijn en giet hier het eiermengsel
    overheen.
  • Verdeel de plakjes tomaat over het eiermengsel, strooi hier wat geraspte mozzarella overheen en leg
    er direct 1 wrap op.
  • Zodra de kaas gesmolten is en de wrap vast zit draai je het geheel om zodat de wrap in de pan ligt.
  • Verdeel over de nieuwe bovenkant op nieuw wat geraspte mozzarella en leg hier ook weer een wrap
    op.
  • Als de onderste wrap bruin is draai je het geheel nog een keer om en bak je de andere kant ook bruin.
  • Terwijl je het een klein beetje laat afkoelen maak je de guacamole.
  • Prak de avocado, snij de tomaat in kleine stukjes en hak de verse koriander fijn.
  • Voeg alles bij elkaar en knijp er een klein beetje limoensap doorheen.
  • Snijd de quesadillas in partjes en leg er de guacamole en eventueel nog een ander sausje naar keuze
    bij.

Recept van @jessica_lazyfitgirl