1. Smeer de runderlappen in met mosterd, bestrooi met wat peper naar smaak en laat dit in een afgesloten bak een paar uur intrekken
  2. Giet wat zonnebloemolie in de braadpan en bak alle runderlappen aan beide kanten bruin en laat in de pan liggen
  3. Snij ondertussen de champignons in stukken en bak mee met het vlees
  4. Blus af met de rode wijn en vul de rest aan met water tot het vlees onder staat
  5. Voeg de stoofvleeskruiden, het kaneel toe, het meel en de ontbijtkoek in kleine stukjes toe en roer alles goed door
  6. Steek de laurierblaadjes aan een satéstokje, zodat je ze aan het eind weer makkelijk uit de pan kan halen, en leg tussen het vlees
  7. Laat de pan een paar uur op een heel laag vuurtje staan, zorg dat het niet gaat koken, alleen pruttelen
  8. Voeg voor het laatste kwartiertje de linzen toe, deze zijn al gaar dus hoeven alleen de smaak op te nemen.
  9. Serveer met heerlijke ovenfrietjes

Let op! Het vlees is goed gaar als je het met 2 vorken makkelijk uit elkaar kan trekken.

Smullen maar!

Volg @jessica_lazyfitgirl voor meer voedzame en suikervrije recepten.