1. Snipper de ui en knoflook fijn
  2. Giet wat zonnebloemolie in een braadpan, zodat de bodem bedekt is, en zet deze op het vuur
  3. Snijdt de runderlappen in blokjes
  4. Bak de knoflook en ui een minuutje op hoog vuur
  5. Voeg de runderlappen toe, met de helft van de kruiden, en bak op hoog vuur aan alle kanten bruin
  6. Snij ondertussen de groentes in stukjes
  7. Zodra het vlees goed is dichtgeschroeid voeg je de groentes toe, behalve de tomaat, en bak zo’n 5 minuten mee
  8. Voeg het meel en de tomatenpuree toe en bak eventjes mee
  9. Voeg vervolgens de tomaat, overige kruiden en het water toe en roer alles door elkaar
  10. Breng alles eventjes aan de kook en zet vervolgens het vuur laag om alles, onder af en toe roeren, ruim 4 uur te laten stoven
  11. Na zo’n 4 uur kan je zilvervliesrijst koken
  12. Verdeel wat zilvervliesrijst over een bord, giet hier wat goulash bij en top je het af met wat verse peterselie

Volg @jessica_lazyfitgirl voor meer voedzame en suikervrije recepten.