1. Bereid de couscous. Dit doe je door de couscous in een pannetje met 90 ml water te doen. Laat het koken tot al het water is opgenomen door de couscous. Meng wat zout en peper naar smaak door de couscous en laat het afkoelen.

2. Snijd de courgette in dunne plakjes.

3. Leg de courgette in een bakpapiertje (eventueel ingevet met wat olijfolie) tussen de grill. Grill tot de courgette gaar is.

4. Bak de vegetarische wokstukjes in een koekenpan.

5. Maak ondertussen de kwarkdressing. Dit doe je door alle ingrediënten van de dressing samen te mengen in een kommetje.

6. Verdeel de sla, couscous, courgette en vegetarische wokstukjes over twee borden.

7. Snijd de wilde perzik in stukjes en verdeel deze met de frambozen over de twee borden.

8. Serveer de salade met de kwarkdressing. 

Recept van: @happyhealthylieke

Eet smakelijk!