Pompoen baked oats
Ontbijt/lunch
Bereidingstijd: 45 minuten
Ingrediënten
- 150ml (plantaardige) melk
- 40 gr havermout
- 1 tl lijnzaad
- 1 pompoen
- 1 tl koekkruiden
- Klein beetje vanillepoeder
- ½ el pompoenpitten
Bereiding
- Verwarm de oven op 175 graden;
- Snijd de pompoen in schijven, en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de pompoen in +/- 25 gaar. Laat even afkoelen en prak de pompoen met een vork tot puree;
- Meng de melk, havermout, lijnzaad, pompoen, en de kruiden. Doe alles in een ovenschaaltje. Garneer het met de pompoenpitten;
- Bak dit vervolgens 20 minuten in de oven.
Optioneel/variatietip: Schep er een beetje cacao door.
Recept van: Anne Kusters
Meer oats recepten?
Wil je graag meer baked en overnight oats recepten ontdekken? Bekijk dan ook deze recepten: