Volkoren toast met tonijnsalade
Lunch
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 1 - 2
Ingrediënten
- 2 sneetjes volkorenbrood
- 1 klein blikje tonijn op water
- 1/2 appel
- 2 augurken
- 1/2 kleine ui
- 1 zongedroogde tomaat
- 1 à 2 el magere kwark (evt. smaak vanille)
- Peper & zout
- Bieslook
- Paprikapoeder
Bereiding
- Grill het brood onder een grill of in de oven tot het knapperig is.
- Snijd de appel, augurk, ui en zongedroogde tomaat in kleine stukjes. Voeg dit toe aan de tonijn en roer goed door.
- Schep de magere kwark door het tonijnmengsel. Voeg zout & peper naar smaak toe. Roer alles goed door.
- Verdeel de helft van de tonijnsalade over de 2 sneetjes (je houdt dus de andere helft over). Top af met bieslook en een snufje paprikapoeder.
Recept van: @keuken_van_daphne