Volkoren toast met tonijnsalade

Volkoren toast met tonijnsalade

Lunch
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 1 - 2

Ingedriënten
  • 2 sneetjes volkorenbrood
  • 1 klein blikje tonijn op water
  • 1/2 appel
  • 2 augurken
  • 1/2 kleine ui
  • 1 zongedroogde tomaat
  • 1 à 2 el magere kwark (evt. smaak vanille)
  • Peper & zout
  • Bieslook
  • Paprikapoeder
Bereiding
  • Grill het brood onder een grill of in de oven tot het knapperig is.
  • Snijd de appel, augurk, ui en zongedroogde tomaat in kleine stukjes. Voeg dit toe aan de tonijn en roer goed door.
  • Schep de magere kwark door het tonijnmengsel. Voeg zout & peper naar smaak toe. Roer alles goed door.  
  • Verdeel de helft van de tonijnsalade over de 2 sneetjes (je houdt dus de andere helft over). Top af met bieslook en een snufje paprikapoeder.

Recept van: @keuken_van_daphne