Baked oats cappuccino
Recept boor baked oats cappuchino
Ingrediënten
voor 6 porties
- 200 gram havermout
- 8 gram bakpoeder
- Snufje zout
- 2 opgeklopte eitjes
- 150ml sterke koffie
- 250ml ongezoete sojamelk
- Flinke shot vanille
- 2 eetlepels honingvervanger
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- Zoetstof naar smaak
- Handje aardbeien of frambozen
- Handje blauwe bessen of bramen
- Bakspray
Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Spray een kleine ovenschaal in met bakspray.
2. Doe de havermout, bakpoeder en het zout in een kom en meng goed door elkaar.
3. Meng in een andere kom alle natte ingrediënten met elkaar. Proef of je het mengsel zoet genoeg vindt, voeg eventueel nog wat zoetstof naar smaak toe.
4. Doe de helft van het havermoutmengsel in de ovenschaal. Doe het fruit er bovenop.
5. Top hem af met de rest van het havermoutmengsel.
6. Giet het koffiebeslag over de ovenschaal en schud deze even goed, zodat alles goed onder het vocht staat.
7. Doe de ovenschaal voor zo'n 35 a 40 minuten in de oven als je vers fruit gebruikt. Doe deze voor 50 á 60 minuten in de oven bij diepvriesfruit.
Meer oats recepten?
Wil je graag meer baked en overnight oats recepten ontdekken? Bekijk dan ook deze recepten:
- Baked oats
- Lemon cheesecake overnight oats
- Strawberry cheesecake overnight oats
- Moccachino tiramisu overnight oats
- Pumpkin oats
- Pompoen baked oats
- Cheesecake overnight oats
- Salted caramel snicker overnight oats
- Chocolade overnight oats
- Koffie overnight oats
Recept van: @twirrewyn1985