Frambozen-pistache baked oats
Een heerlijk en voedzaam ontbijt recept voor baked oats met frambozen en pistache. Deze baked oats heeft de structuur van een cake, een feestje dus om je dag mee te starten.
Bereidingstijd: 10 + 20 min
Ingrediënten
2 personen
- 40 gram havermout
- 40 gram havermeel
- 15 gram Whey raspberry
- 2 tl bakpoeder
- 20 gram pistachenootjes
- 1 el honingvervanger
- 1 el pistachepasta
- 150 ml kokosdrink (ongezoet)
- 50 gram frambozen
- 2 el kokosrasp
Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 180°C
2. Doe de droge ingrediënten (behalve de kokosrasp en pistachenootjes) in een mengkom en voeg hier 15 gram fijn gehakte pistachenootjes aan toe
3. Voeg de natte ingrediënten hier bij en roer goed door elkaar tot je een mooi beslag krijgt
4. Snijd de frambozen in wat stukjes en spatel er voorzichtig doorheen
5. Verdeel het beslag over twee kleine ovenschaaltjes (ik gebruik schaaltjes met een diameter van 10cm)
6. Top af met de kokosrasp en overige fijn gehakte pistachenootjes
7. Zet 20 minuten in de oven
Smullen maar!
Recept van @jessica_lazyfitgirl