Bodem:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Doe alle ingrediënten, behalve de 30 gram fijne havermout, bij elkaar in een mengkom. Zet de staafmixer er even op.
  3. Kneed alles daarna alles nog even door elkaar.
  4. Doe de 30 gram fijne havermout er doorheen en kneed alles door elkaar tot een grote bal (kneed net zolang tot je deeg niet meer kruimelt).
  5. Verdeel het deeg in 6 kleine bolletjes.
  6. Doe de siliconen vormpjes in de stalen muffinvorm.
  7. Leg in elk vormpje een balletje deeg. Druk dit aan en verdeel het deeg evenredig over het hele vormpje.
  8. Zet de vormpjes 10 minuten in de oven.
  9. Laat de bakjes even afkoelen en haal ze er voorzichtig uit.

Vulling:

  1. Week het gelatineblaadje 5 minuten in een bakje koud water.
  2. Verwarm de 3 el water in een steelpannetje.
  3. Knijp het gelatineblaadje uit en leg het in de steelpan. Als het goed is lost het meteen op. Zet het vuur uit, roer goed door en laat het even staan.
  4. Roer ondertussen het eiwitpoeder door de kwark (net zolang tot alle klontjes verdwenen zijn).
  5. Doe de gelatine erbij en roer goed door.
  6. Zet dit ca 1 uur in de koelkast. Hoe langer, hoe steviger.
  7. Doe er stukjes vers fruit bovenop.

Recept van: @noor_lzfit