1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snijd de appel in kleine blokjes en hak de walnoten fijn.
  3. Meng de appelblokjes en walnootstukjes met de suikervervanger, kaneel en speculaaskruiden
  4. Verdeel het appelmengsel over de wraps en vouw ze in een driehoek (zet voor de zekerheid de
    hoeken met satéprikkers vast).
  5. Klop het eitje los en bestrijk de bovenkant van de appelflapen hiermee
  6. Leg de appelflappen met dichtgevouwen kant naar boven voor 10 min. in de oven (tip: leg op
    bakpapier i.v.m. lekken).
  7. Haal de appelflappen uit de oven en draai ze om, bestrijk de vlakke kant ook met het geklopte eit en
    wat suikervervanger.
  8. Leg de appelflappen nu met de bestreken kant naar boven opnieuw 10 min. in de oven.

Recept van @jessica_lazyfitgirl

https://www.instagram.com/reel/DAJD5R9Iw0w/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==