Bruschetta met geitenkaas, bieten en blauwe bessen
Op zoek naar een lekker voorgerecht of hapje? Deze bruschetta met geitenkaas, biet en blauwe bessen is eenvoudig, lekker en Lazyfitgirl-proof!
Bereidingstijd: 15 + 10 min
Ingrediënten
- Volkoren stokbrood
- Kruiden: knoflook, peper &zout
- 4 el olijfolie
- 60 gr geitenkaas (op kamer temperatuur)
- 15 gr honingvervanger
- 75 gr bieten
- 50 gr blauwe bessen
- Basilicum
Bereiding
- Snijd het brood in sneetjes van 2 cm en leg ze op een bakpapier op een bakplaat.
- Meng de olijfolie en de kruiden en smeer de broodjes in met de olie.
- Bak de broodjes 10 min op 180 graden in de oven (boven- en onder).
- Doe de geitenkaas in een bakje en meng het met de honingvervanger.
- Snijd de bietjes in kleine blokjes en snijd de basilicum in reepjes.
- Verdeel de geitenkaas over de afgebakken broodjes.
- Garneer vervolgens met de bietjes, blauwe bessen en wat basilicum.
Recept van: @tessa_lazyfitgirl