Cheesecake in een glaasje
Feestelijk recept voor cheesecake in een glaasje.
Bereidingstijd: 15 min
Ingrediënten
4 glaasjes
Bodem:
- 40 gram havermeel
- 15 gram amandelmeel
- 1 el honingvervanger
- 1 el amandelmelk
- 15 gram suikervrije pure chocolade
Cheesecake laag:
- 110 gram Philadelphia light
- 150 gram magere kwark
- 2 el whey vanille
- Frambozen
- Aardbeien-rode bessen chiajam
- Rood fruit ter decoratie
Bereiding
- Smelt de chocolade au bain-marie in de amandelmelk.
- Meng ondertussen de droge ingrediënten voor de bodem in een mengkom.
- Voeg de honingvervanger en de gesmolten chocolade hier aan toe.
- Verdeel het mengsel over 4 kleine dessertglaasjes en zet deze in de koelkast om af te koelen.
- Ondertussen kan je de cheesecake laag maken door de Philadelphia, magere kwark en Whey met elkaar te mengen.