Double peanutbutter cookies
Voor de liefhebbers van pindakaas onder ons: deze double peanutbutter cookies zijn erg makkelijk en super lekker!
Bereidingstijd: 35 + 8 min
Ingrediënten
Koekjes:
- 2 el zonnebloemolie
- 35 gr honingvervanger
- 1 tl kaneel
- 1 el pindakaas (100%)
- 1 ei
- 100 gr amandelmeel
- 5 volkoren beschuit (helemaal verkruimeld)
Tussen de koekjes:
- Pindakaas (100%)
Bereiding
- Mix de olie, honingvervanger, kaneel, pindakaas en ei met elkaar.
- Voeg de amandelmeel en de verkruimelde beschuit toe en mix het met je handen tot een plakkerige deegbal.
- Leg de deelbal op een bakpapier en maak het met je handen al iets plat.
- Leg er vervolgens nog een bakpapier op en rol met een deegroller het deeg mooi glad en in een dikte van +/- 0,5 cm (dit omdat het deeg best plakkerig is).
- Druk met een uitsteker de rondjes uit de uitgerolde deeg.
- Bak de rondjes +/- 8 min in de oven op 180 graden.
- Laat de rondjes goed afkoelen (dan worden ze iets harder).
- Smeer er wat pindakaas tussen en doe er een 2de koekje op.
Tip: In plaats van pindakaas kun je ook notenpasta gebruiken.
Recept van: @tessa_lazyfitgirl