1. Verwarm de oven voor op 180°C
  2. Meng de droge ingrediënten voor de muffins in een mengkom
  3. Doe hier de natte ingrediënten bij en roer goed door elkaar tot een egaal beslag
  4. Roer hier de chocoladedruppels doorheen zodat ze goed verdeeld zijn
  5. Verdeel het beslag over de muffins vormpjes en zet voor 25 minuten in de oven

  6. Ondertussen maak je de custard door de mix hiervoor in een mengkom te mengen met citroenrasp
  7. Giet hier vervolgens het citroensap bij en onder mengen met een garde ook het water

    Let op! Het sap moet ongeveer 50 ml zijn, anders wat meer water toevoegen!

  8. Voeg vervolgens ook de zuivelspread toe en meng tot er geen klontjes in zitten
  9. Doe de custard in een spuitzak en laat een kwartiertje in de koelkast opstijven

  10. Als de muffins zijn afgekoeld kan je de custard er op spuiten en aftoppen met de fijn gehakte easter eggs

Smullen maar!

Recept van @jessica_lazyfitgirl

Deze muffins zijn zo’n 4 dagen goed te bewaren in een luchtdichte bak, spuit de custard er pas op als je ze gaat eten.

https://www.instagram.com/reel/C5EFRwaonIN/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==