Peren-crumble
Deze peren-crumble wil je echt een keer proberen.
Bereidingstijd: 30 + 25 min
Ingrediënten
2 porties
Voor 2 porties
- 2 peren
- 50 g amandelmeel
- 40 g havermout
- 20 g pompoenpitten
- 2 el honingvervanger
- 1 el olie
- 1 tl koekkruiden
- 0,5 tl kaneel
- Snufje zout
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snijd hierna de peren in blokjes en meng een theelepel koekkruiden door de blokjes peer.
- Maak nu de crumble door amandelmeel, havermout, pompoenpitten en kaneel te vermengen met twee eetlepels honingvervanger en een eetlepel olie. Voeg ook nog een snufje zout toe.
- Doe de blokjes peer in een ovenschaal en verdeel de crumble erover.
- Bak de crumble in zo’n 25 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
Eet smakelijk!
Serveertip: Lekker met yoghurt.