Pannenkoeken

  • Meng het ei met het meel en de baking soda.
  • Doe vervolgens de melk er beetje bij beetje bij. Roer net zo lang totdat er geen klontjes meer in het beslag zitten.
  • Voeg ook de appelazijn toe.
  • Verhit hierna wat olie in een pannenkoekenpan.
  • Schep er een soeplepel beslag in. Draai de pan rond zodat het beslag verdeeld is over de pan.
  • Bak de pannenkoek 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer na 2 min.
  • Maak zo ook de rest van de pannenkoeken.

Bieten feta crème

  • Maak de bieten feta crème door alle ingrediënten ervoor de mixen tot een glad geheel met de blender of staafmixer.

Rolletjes maken

  • Smeer een pannenkoek in met de crème en verdeel daarna plakjes komkommer en zalm erover.
  • Rol de pannenkoek stevig op en snijd er rolletjes van.
  • Herhaal dit totdat alle pannenkoeken en toppings op zijn.
  • Prik de rolletjes aan prikkers.  

Voorbereidingstip: De pannenkoeken en crème kun je een dag van tevoren maken.