Salted caramel snicker taartje
Een heerlijke en voedzame traktatie als ontbijt!
Bereidingstijd: 10 min
Ingrediënten
1 persoon
Voor de bodem:
- 2 volkoren biscuits
- 10 g amandelmeel
- 15 g havermeel (havermout blenden)
- Scheut honingvervanger
- Klein schepje 100% appelmoes
Voor het taartje:
- 150 g Skyr salted caramel
- 100 g Melkunie Protein salted caramel pudding
- 1 flinke tl 100% pindakaas
- 15 g pure chocolade 85%
- 4 á 5 grof gehakte pinda's
Bereiding
- Meng de ingrediënten voor de bodem, doe in een schaaltje van ca 12 cm en druk goed aan.
- Daar bovenop doe je 150 g van de salted caramel skyr.
- Hier bovenop leg je voorzichtig de salted caramel pudding.
- De pure chocolade smelten, (optioneel zoeten met wat zoetstof, flavourdrops of honingvervanger en optioneel kan je het mengen met wat melk en/of zuivelspread light) en verdeel je over de caramel pudding.
- Tot slot drizzle je de pindakaas over de chocolade en met een sateprikker maak je een soort marmer effect.
- Doe er de gehakte pinda's overheen.
Dit kun je een nachtje in de koelkast laten staan maar je kan het zodra de choco hard is ook al opeten.
Recept van: @femsfoodiefinds