Zoeken
/recepten/lunch/vanille-en-chocolade-poffertjes/
Vanille en chocolade poffertjes
1. Doe alle droge ingrediënten in een kom en meng door elkaar2. Voeg de eieren en appelmoes toe en roer door elkaar3. De amandeldrink langzaam toevoegen en blijven mengen met een garde tot je een egaal beslag hebt4. Spuit wat bakspray in de poffertjespan/poffertjesijzer en schenk het beslag in
/recepten/tussendoortjes/havercupcakes-met-banaan-noten-en-pure-chocolade/
Havercupcakes met banaan, noten en pure chocolade
Spray de bakvorm(pjes) in met bakspray en zet de oven op 175 graden ( heteluchtstand). Doe 100 ml/4 flinke scheppen volkoren havermout in de keukenmachine/blender en blendeer tot meel. Doe hier ook de amandelmeel, de theelepel bakpoeder, kwark, banaan, het ei, en een snuf kaneel door en blendeer
/recepten/ontbijt/havermout-met-rood-fruit-chocolade-saus/
Havermout met rood fruit & chocolade saus
1. Doe de havermout, chiazaad, amandeldrink en stevia vanille in een pannetje op laag vuur. Blijf roeren en verwarmen tot de havermout de gewenste dikte heeft. 2. Voeg het diepvries fruit toe, of verhit dit in een ander pannetje en voeg als topping toe. Maak het af met de chocolade saus naar
/recepten/tussendoortjes/haverkoeken-met-pure-chocolade-en-banaan/
Haverkoeken met pure chocolade en banaan
Verwarm een hetelucht oven voor op 180 graden Doe de havermout, amandelmeel, bakpoeder, flavour kick en kaneel bij elkaar. Roer goed door. Meng de geprakte banaan en het ei, en voeg het mengsel aan de droge ingrediënten. Roer goed door. Spatel de chocoladestukjes erdoorheen. Leg een
/recepten/tussendoortjes/chocolade-muffins/
Chocolade muffins
Verwarm een heteluchtoven voor op 180 graden. Roer de volkoren- en amandelmeel, bak- en cacaopoeder, suikervervanger, flavour kick en het zout door elkaar. Klopt de eieren. Voeg de eieren, plantaardige drink, appelmoes en zonnebloemolie toe aan de droge ingrediënten. Roe
/recepten/tussendoortjes/havermout-tartelettes-met-chocolademousse-en-frambozen-chiajam/
Havermout tartelettes met chocolademousse en frambozen chiajam
Verwarm de oven op 180 graden. Spray 4 bakvormpjes in met bakspray. Doe alle droge ingrediënten voor de bodem in een kom en meng goed doorelkaar. Voeg de natte ingrediënten er aan toe en maak er één deeg bol van. Verdeel het deeg in 2 bollen en vervolgens nog eens, zodat
/recepten/tussendoortjes/bananenbrood/
Gezond bananenbrood recept met noten en pure chocolade
Hoe maak je bananenbrood? Verwarm de (hetelucht)oven voor op 175 graden. Doe 3 van de 4 bananen, de eieren, melk, honingvervanger, kaneel en vanille aroma in een mengkom. Zet de staafmixer erop totdat je een glad geheel krijgt. Doe in een andere kom de droge ingrediënten (meel en bakpoeder
/recepten/ontbijt/chocolade-kersen-havermout-uit-de-oven/
Chocolade kersen havermout uit de oven
1. Meng alle droge ingrediënten behalve de noten door elkaar met een flinke scheut (plantaardige) melk, totdat het een lekker smeuïg mengel is. Meng er daarna een handvol (diepvries) kersen doorheen.2. Giet dit in een ovenschaaltje met eventueel nog wat pecannoten erbovenop. Zet dit voor o
/recepten/tussendoortjes/chocolade-pindakaastaartje/
Chocolade-pindakaastaartje
Verwarm de oven voor op 180 graden en spray een ovenschaaltje in met bakspray. Doe alle ingrediënten, behalve de notenpasta en het water in een kom en mix tot er een egaal beslag ontstaat. Giet dit beslag in het ovenschaaltje. Meng in een kom de notenpasta met wat water totdat de pasta dun
/recepten/ontbijt/mokka-chocolade-smoothie-met-groente/
Mokka-chocolade smoothie met groente
Alles bij elkaar in de blender (of met de staafmixer) mixen tot het een mooie gladde smoothie is. Ontdek ook: Supersnelle en gezonde smoothiebowl met frambozen en verborgen groente Smoothiebowl met mango, limoen en munt