Zoeken

Zoeken in:

/recepten/tussendoortjes/voedzame-courgette-brownies/

Voedzame courgette brownies

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd courgette in stukken en doe in de blender samen met de eieren. Blend tot een glad geheel en doe daarna de cacao, amandelmeel, suikervervanger en bakpoeder erbij. Blend nog even mee, totdat er een egaal beslag ontstaat. Bekleed de ovenschaal met bakpapi

/recepten/tussendoortjes/fluffy-bosvruchten-mousse/

Fluffy bosvruchten mousse

Doe je bevroren groente en fruit in je Nutribullet (of andere blender die dit kan crushen) Voeg de casein, amandelmelk en de fruit- en groentecrush bij elkaar in een GROTE mengkom Mix het geheel 10 minuten met een handmixer (hoe langer je mixt hoe beter hij wordt, probeer dus echt even de tijd v

/recepten/ontbijt/pumpkin-oats/

Pumpkin oats

1. Voeg alles bij elkaar in een steelpannetje. 2. Zet op laag vuur en blijf constant goed roeren met een garde, totdat het gaat pruttelen en er een dikker / fluffy geheel ontstaat.3. Schep het in een fijne ontbijtkom en top het eventueel af met jouw favorieten.  Ik heb het hier afgetopt me

/recepten/tussendoortjes/courgette-banaancake/

Courgette-banaancake

Voeg het meel, de bananen, eieren en de honingvervanger toe en meng het tot 1 geheel. Schep de (gehakte) noten en geraspte courgette er doorheen. Spray een bakvorm in en schenk het mengsel erin. Bak de cake ongeveer 60 minuten op 180 graden in het midden van de oven. Strooi er eventueel wat pit

/recepten/lunch/pompoen-baked-oats/

Pompoen baked oats

Verwarm de oven op 175 graden; Snijd de pompoen in schijven, en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de pompoen in +/- 25 gaar. Laat even afkoelen en prak de pompoen met een vork tot puree; Meng de melk, havermout, lijnzaad, pompoen, en de kruiden. Doe alles in een ovenschaaltje. Garne

/recepten/ontbijt/bananenbrood-met-blauwe-bessen-bramen-en-japanse-kruisbessen/

Bananenbrood met blauwe bessen, bramen en Japanse kruisbessen

1. Verwarm een (hetelucht)oven voor op 175 graden2. Doe de bananen, eieren, melk en de honingvervanger in een mengkom. Zet de staafmixer erop totdat je een glad geheel krijgt.3. Doe de droge ingrediënten in een andere kom. Roer dit even door elkaar en spatel het daarna door het bananenmengsel.4

/recepten/ontbijt/proteine-pancakes/

Proteine pancakes

1. Meng alle droge ingrediënten door elkaar en voeg daarna de natte ingrediënten toe. Beslag door de helft. In de ene helft een eetlepel vanille flavour kick, in de andere helft chocolade flavour kick.2. Giet wat olie in de pan en bak de pancakes op middelhoog vuur. Laat de pancakes rustig

/recepten/ontbijt/baked-oats-cappuccino/

Baked oats cappuccino

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Spray een kleine ovenschaal in met bakspray.2. Doe de havermout, bakpoeder en het zout in een kom en meng goed door elkaar. 3. Meng in een andere kom alle natte ingrediënten met elkaar. Proef of je het mengsel zoet genoeg vindt, voeg eventueel nog wat

/recepten/ontbijt/baked-oats/

Baked oats recept

1. Verwarm je oven voor op 190°C hetelucht.2. Mix de basisingrediënten (havermout, banaan, water en bakpoeder) met een mixer door elkaar voor een glad mengsel. Variatietip: houd je meer van structuur? Voeg dan de havermout toe aan het mengsel na het mixen. Variatietip: houd je van z

/recepten/ontbijt/smoothiebowl-met-mango-limoen-en-munt/

Smoothiebowl met mango, limoen en munt

1. Rooster de kokossnippers een paar minuten in een droge pan, tot ze lichtbruin zijn. Leg deze even apart. 2. Rasp een theelepel limoenrasp van de schil van de limoen.3. Doe alle ingrediënten samen in de blender en mix tot een gladde smoothie.4. Giet de smoothie in een schaaltje en garnee