Zoeken

Zoeken in:

/recepten/ontbijt/lemon-cheesecake-overnight-oats/

Lemon cheesecake overnight oats

1. Meng de kwark met zuivelspread, havermout en chiazaad. Dek af en laat een nachtje in de koelkast staan.2. De volgende ochtend roer je er wat melk doorheen totdat je het goed kan doorroeren (het wordt namelijk erg dik). Het blijft wel een stevige substantie, houd je hier niet van, halveer dan de h

/recepten/tussendoortjes/salted-caramel-snicker-taartje/

Salted caramel snicker taartje

Meng de ingrediënten voor de bodem, doe in een schaaltje van ca 12 cm en druk goed aan. Daar bovenop doe je 150 g van de salted caramel skyr. Hier bovenop leg je voorzichtig de salted caramel pudding. De pure chocolade smelten, (optioneel zoeten met wat zoetstof, flavourdrops of honingverv

/recepten/tussendoortjes/bounty-bananenbrood/

Bounty bananenbrood

Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte). Doe de ingrediënten in de hierboven vermelde volgorde in een kom en roer steeds goed maar niet te hard. Gebruik een cakevorm (mijne is 25 cm) en bekleed deze met bakpapier of vet in met bakspray. Schep het beslag in de cakevorm en

/recepten/tussendoortjes/pumpkin-spice-bananenbrood/

Pumpkin spice bananenbrood

Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte). Doe de ingrediënten in de hierboven vermelde volgorde in een kom en roer steeds goed maar niet te hard. Gebruik een cakevorm (25 cm) en bekleed deze met bakpapier of vet in met bakspray.  Schep het beslag in de cakevorm, top

/recepten/tussendoortjes/citroen-maanzaad-bananenbrood/

Citroen maanzaad bananenbrood

Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte). Blend de bananen met ei en melk tot een egaal mengsel. Meng in een kom de droge ingrediënten en meng daarna de droge met de natte ingrediënten. Roer de citroenrasp en maanzaad erdoor. Breng op smaak met zoetstof/flavourdrops

/recepten/tussendoortjes/bananenbrood-blauwe-bessen-walnoot/

Bananenbrood met blauwe bessen en walnoot

Doe de volkorenmeel, amandelmeel, bakpoeder en snuf kaneel in een mengkom en roer goed door. De bananen, de eieren en de scheut ongezoete amandelmelk gaan in de blender en daar maak je een luchtige substantie van, zodat je straks een lekkere luchtige en smeuïge cake krijgt. Giet het bananen

/recepten/tussendoortjes/bananenbrood-met-wortel/

Bananenbrood met wortel

Verwarm de oven voor op 180 graden. Prak de bananen en meng met de eieren, het meel, de appelmoes, het bakpoeder, de wortelpuree en het vanilleextract, tot een 'glad' beslag. In de blender mixen kan ook. Vet een cakeblik of springvorm in en giet het mengsel in de vorm. Ik gebruik een springvorm

/recepten/tussendoortjes/appel-banaanbrood/

Appel-banaanbrood

Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte). Vet je cakevorm van ca 25 cm in met bakspray of bekleed met bakpapier. Blend de bananen met ei en melk tot een egaal mengsel. Meng in een kom de droge ingrediënten en voeg daarna het ei bananen mengsel toe. Voeg een shot honingver

/recepten/ontbijt/moccachino-tiramisu-overnight-oats/

Moccachino tiramisu overnight oats

1. Meng de havermout met de moccachino kwark.2. De hoeveelheden / verhoudingen van havermout en kwark kan je aanpassen naar eigen voorkeur. Dit leg je op de bodem van een schaaltje of glas.3. Daar bovenop leg je plakjes aardbei.4. Daar bovenop de vanille kwark.5. Dit laat je afgedekt een nachtje in

/recepten/lunch/custard-toast/

Custard toast

Verwarm de oven voor op 180 graden hetelucht stand. Meng het ei, Griekse yoghurt en honingvervanger tot een glad beslag.  Druk het midden van de sneeën brood met je vingers plat en verdeel het mengsel er overheen.  Leg hierop plakjes banaan, de aardbeien en de chocolade.  L