Zoeken

Zoeken in:

/recepten/tussendoortjes/banoffee-taartje/

Banoffee taartje

Stamp de biscuits fijn Roer het meel erdoor ⁠Doe vervolgens een schepje appelmoes erbij en een kneep honing vervanger ⁠Roer door tot het een kruimelig deeg is. Als het te droog is doe je een beetje appelmoes erbij Verdeel dit over 2 potjes of schaaltjes ⁠Verdeel vervolgens de Skyr of kw

/recepten/ontbijt/voedzame-chocopasta/

Voedzame chocopasta

1. Meng de kwark, cacaopoeder en whey goed door elkaar zodat je geen klontjes meer hebt2. Voeg hier de honingvervanger aan toe en meng tot het een mooie egale pasta is3. Proef even of het zoet genoeg is, smaken verschillen dus je kan altijd wat whey of honingvervanger extra toevoegen4. Smeer een lek

/recepten/ontbijt/gezonde-forest-fruit-smoothiebowl/

Gezonde forest fruit smoothiebowl

Snijd de winterpeen in stukken Doe alles in een blender en blend tot de gewenste structuur (indien te dik kan je nog wat optimel toevoegen) Giet alles over in een diep bord of schaaltje en top af met rood fruit, soja crispies (koro) en eventueel nog wat fijn gehakte (suikervrije) pure chocolade.

/recepten/lunch/kikkererwten-cake/

Kikkererwten cake

Verwarm de oven voor op 180 graden, boven- en onderwarmte Laat de kikkererwten uitlekken in een vergiet en spoel goed af Mix de eieren, kikkererwten, appelmoes en bananen in een keukenmachine tot een egaal beslag Meng in een schaaltje de bakpoeder, eiwitpoeder en havermeel met elkaar Schenk he

/recepten/tussendoortjes/marmer-bananenbrood/

Marmer bananenbrood

Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte) Doe de ingrediënten in de hierboven vermelde volgorde in een kom en roer steeds goed maar niet te hard Verdeel het beslag over 2 kommen en roer door de ene helft 1,5 el cacao en door de andere helft een scheutje vanille aroma Gebru

/recepten/tussendoortjes/overnight-toffee-truffels/

Overnight toffee truffels

Meng in een schaaltje de Ísey Skyr met havermout en chiazaad. Dek dit af en laat minimaal 4 uur in de koelkast staan. Haal dit na de wachttijd uit de koelkast, leg een vel bakpapier neer en pak telkens een eetlepel van het overnight oats mengsel. Rol dit tot bolletjes, leg die op het bakpa

/recepten/ontbijt/cottage-cheese-choco-mousse/

Cottage cheese choco mousse

1. Meng de ingrediënten in een blender of keukenmachine en breng op smaak naar wens. 2. Top optioneel af met wat fruit, rasp er wat pure chocolade overheen en genieten maar.

/recepten/tussendoortjes/kidneybonen-brownie-met-aardbeien/

Kidneybonen brownie met aardbeien

1. Verwarm de oven voor op 175 graden, boven- en onderwarmte2. Mix de eieren, kidneybonen en banaan in een keukenmachine tot een egaal beslag3. Meng in een schaaltje de bakpoeder, cacao, eiwitpoeder en havermeel met elkaar4. Schenk het beslag in een beslag kom en roer er de droge ingrediënten d

/recepten/tussendoortjes/zoete-aardappel-brownies/

Zoete aardappel brownies

Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed de ovenschaal in met bakpapier. Breng een pan met water aan de kook en kook de stukjes zoete aardappel in 12 minuten zacht. Giet af en pureer de stukjes met een staafmixer. Laat vervolgens afkoelen tot kamertemperatuur. Klop in een kom eieren, zonne

/recepten/tussendoortjes/mandarijnen-kwarktaart/

Ontbijtkwarktaart met mandarijn

Bereidingswijze granola: Verwarm de oven voor op 175 graden Meng alles goed door elkaar. Bekleed de bodem van een 15 cm springvorm en zet de rand erop vast. Schep de bodem vol met granola mix en druk aan. Doe de rest van de granola mix als kruimels op een bakmat. Bak dit voor 15 minuutjes to