Zoeken
/recepten/lunch/carpaccio-salade/
Carpaccio salade
1. Kook de eieren in 7 tot 8 minuten halfzacht in kokend water (of zolang jij dat lekker vindt). Snijd ondertussen komkommer in dunne halve maantjes en snijd zongedroogde tomaten in reepjes. 2. Meng 2 tl truffelmayonaise met 1 el water en meng door elkaar. Rooster de boterhammen in de pan, oven of

/recepten/diner/burrata-salade/
Burrata salade
1. Snijd de cherry tomaten door de helft en meng de pesto erdoor. 2. Rooster de pompoenpitten in een pan. 3. Doe de cherry tomaten in een kom en leg de burrata erbij. 4. Strooi de pompoenpitten erover en garneer met basilicumblaadjes en balsamicoazijn. 5. Snijd het volkoren stokbrood in plakjes

/recepten/diner/sperziebonen-salade-met-zongedroogde-tomaatjes/
sperziebonen salade met zongedroogde tomaatjes
Snijd de ui fijn Verhit wat olie in een wokpan en fruit de ui op laag vuur zacht. Doe daarna de sperziebonen en een scheutje water erbij Wok de sperziebonen op hoog vuur beetgaar Zet het vuur uit, roer de mosterd en citroensap erdoor en breng eventueel op smaak met peper en zout Hak de

/recepten/lunch/gegrilde-bietensalade-met-appel-en-feta/
Gegrilde bietensalade met appel en feta
Snijd de appel en bieten in partjes en grill aan beide kanten in een grillpan. Wanneer er aan beide kanten grillstrepen tevoorschijn komen is het klaar. Wel de couscous in 200ml kokend water. Besprenkel de gegrilde bieten met extravierge olijfolie, tijm en balsamicoazijn. Breng extra op smaak

/recepten/lunch/thaise-mango-noodlesalade/
Thaise mango noodlesalade
Snijd de komkommer en paprika in blokjes en snijd de koriander en lente-ui fijn. Verwarm olie in een klein pannetje en fruit de knoflook hierin. Doe de sojasaus en chilivlokken naar smaak erbij en zet het vuur uit. Kook de noodles zoals staat aangegeven op de verpakking en giet daarna af.

/recepten/diner/pasta-pesto-salade-met-meloen/
Pasta pesto salade met meloen
Kook de penne zoals staat aangegeven op de verpakking. Snijd ondertussen de schil van de cantaloupe en snijd vervolgens in blokjes. Snijd de komkommer in blokjes en de cherrytomaten door de helft. Giet de pasta af en roer de pesto en balsamicoazijn erdoor. Roer ook de komkommer, cherry tomaten

/recepten/diner/oosterse-noodle-salade/
Oosterse noodle salade
bereid de noodles conform de instructies op de verpakking snijd intussen de komkommer in kwarten en daarna in plakjes halveer de tomaatjes giet de noodles af, doe dit in een grote salade kom en hussel alle ingrediënten door elkaar voeg teriyakisaus naar smaak toe en top optioneel af

/recepten/lunch/watermeloen-salade-met-geitenkaas/
Watermeloensalade met geitenkaas
1. Snijd de watermeloen in blokjes, verwijder eventueel de pitjes. 2. Snijd de rode ui in halve dunne ringen en de komkommer en geitenkaas in blokjes. 3. Doe de watermeloen, rode ui, geitenkaas en komkommer samen met de rucola en walnoten in een grote schaal. 4. &nbs

/recepten/lunch/witlofsalade-met-geroosterde-kikkererwten/
Witlofsalade met geroosterde kikkererwten
Spoel de kikkererwten af en dep droog. Meng daarna een eetlepel olie, zout, peper en tijm door de kikkererwten. Rooster daarna de kikkererwten zo’n 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven (200 graden). Dit kan ook in de airfryer, dan is 10 tot 15 minuten op 190 graden voldoende.

/recepten/lunch/volkoren-bol-met-zelfgemaakte-eiersalade/
Volkoren bol met zelfgemaakte eiersalade
Kook de eieren en haal het gekookte eigeel uit de eieren; Meng het gekookte eigeel in een bakje met de kwark, friteslijn, kerrie, bieslook, zout en peper. Snijd het eiwit in kleine stukjes en meng deze door het eigeel-mengsel. Je salade is nu klaar om te eten. Heerlijk op een volkoren bol, bote
